Lada de piele Beata | cappucino, Beata, cappucino | Vellea Home
Beata

Lada de piele Beata | cappucino

Lada de piele Beata | cappucino 1
Lada de piele Beata | cappucino 1_thumb
277 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Lada de piele Beata
Dimensiuni:
- L90 B34  H38 cm.
Material finisaj:
- piele ecologica, in gama de culori indicata
- umplutura: burete Т23, 3cm., vata 100 gr/m²
Structura:
- PAL, PFL
Feronerie:
- balamale, mecanism de fixare
 
Daca nu va este suficient spatiul de depozitare acasa, alegeti o modalitate de a rezolva aceasta problema. Modelul Beata imbina calitatile unui taburet confortabil cu cele ale unei lazi de depozitare a invelitorilor de pat, a lenjeriei sau a altor lucruri din gospodarie. Lada este tapitata cu piele ecologica de inalta calitate cu umplutura elastica, pentru un confort sporit. Structura este confectionata din PAL de calitate care este garantia rezistentei si stabilitatii in uzul zilnic obisnuit. Feroneria permite o deschidere- - inchidere usoara si mentinerea capacului in pozitie verticala.
 
Atentie!
 
La DESPACHETAREA mobilei tapitate nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului sau a tapiteriei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii. In pretul articolelor nu este inclus montajul al carui pret este indicat in categoria SERVICII din meniul principal.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
 
Nr. pachete: 1
Pachet  1: 90/32/40 cm. , greutate  13,5 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Beata 14.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us