Maner mobila 002 | Vellea Home

Maner mobila 002

239 mm , crom mat

10 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 7 zile

Мaner mobila 002
 
Dimensiuni:
- L239 mm/distanta dintre gauri  ̴  192mm
Мaterial:
- aluminiu
Suprafete/culoare:
- mata, crom
Pentru a arata sic mobilierul Dumneavoastra alegeti stilul acestui model sofisticat. Manerul este fabricat din aluminiu cu suprafata fina, mata si cromata.
Atentie!
Dimensiunea fiecarui maner este diferita in functie de distanta dintre gaurile de montaj.
Manerul se comanda individual sau ca parte dintr-o comanda de mobilier. Nu se poate schimba cu alt model de maner din produsele standard.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea servicii

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Maner mobila 002 4.00 Lei 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us