Masa dining Klarisa | Vellea Home

Klarisa

Masa dining , alba

Masa dining Klarisa 1
Masa dining Klarisa 2
Masa dining Klarisa 1_thumb
Masa dining Klarisa 2_thumb
782 lei
458 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Masa de dining Klarisa

 

Dimensiuni:

- L120 B80 H74,5 cm.

Blat:

- MDF lacuit

Picioare:

- lemn masiv de fag

- metal cu vopsea pulbere

- protectii picioare

 

Fiti moderni si practici in crearea unui interior de care sa va bucurati toata viata! Masa Klarisa este o propunere eleganta pentru diningul sau biroul Dumneavoastra. La aceasta masa ii puteti intampina fara grijuri, atat musafirii cat si partenerii de afaceri. Blatul mesei este din MDF lacuit cu lac de inalta calitate. Picioarele sunt confectionate din lemn masiv de fag, a carui rezistenta asigura stabilitatea structurii si aspectul modern al modelului. Picioarele mesei se termina cu niste protectii speciale pentru podea.

 

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Klarisa 29.00 Lei 15.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Masa dining Klarisa - Pret: 782.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 195.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us