Masa dining Erma | Vellea Home

Erma

Masa dining , wenge

1266 lei
Reducere: -23%
968 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

wenge

Livrare gratuita: 7 zile

Masa de dining extensibila Erma
Dimensiuni:       
- L120-150 B80 H78 cm.
Blat:
- MDF furniruit
Structura:
- lemn masiv de fag
Acoperire:
- grund + lac poliuretan
Decor/culoare:
- wenge
Masa de dining Erma este un model frumos si practic, potrivit in folosirea zilnica. Designul modern ofera eleganta si stil mesei de pranz sau cinei obisnuite. Masa este realizata din MDF furniruit si lemn masiv de fag, materiale de calitate excelenta.  Decorul de lemn la blat  confera interiorului confortul si frumusetea materialelor naturale. Toate suprafetele sunt lacuite cu lac foarte rezistent care pastreaza calitatile materialului un timp indelungat.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
 Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
 Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 Numar pachete: 2
Pachet 1: 122/82/12 cm., greutate 17 kg.
Pachet 2: 13/13/75 cm., greutate 4 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Erma 35.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Masa dining Erma - Pret: 968.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 242.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us