Masa dining Jane / extensibila/ | Vellea Home

Jane

Masa dining / extensibila/ , nuc

1363 lei
1041 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 15 zile

Masa de dining rotunda Jane – extensibila
 
- dimensiuni: D90 H75 cm
- in stare extinsa - L115 B90 cm
- blat: PAL furniruit, bord 34 mm
- structura: lemn masiv de fag, lemn stratificat
 
Masa rodunda de dining este simbolul atmosferei placute si a armoniei casei. De aceea trebuie sa fim foarte atenti atunci cand alegem mobilierul pentru dining. Masa Jane este realizata din lemn masiv de fag cu blat din PAL furniruit cu finisaj de lac. Ornamentele care deosebesc acest model subliniaza individualitatea puternica a acestei mese. Acest produs se livreaza intr-un ambalaj rezistent impreuna cu instructiuni simple de montaj.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterisicilor materialelor naturale – lemn masiv si furnir – sunt posibile diferente intre nuanta anumitor produse. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
 
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII.

Numar pachete: 1

Pachet 1: 94/94/15 cm, greutate 29 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Jane 22.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Masa dining Jane / extensibila/ - Pret: 1363.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 340.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us