Masa dining Jane /extensibila/ | Vellea Home

Jane

Masa dining /extensibila/ , wenge

1363 lei
Reducere: -31%
928 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 15 zile

Masa de dining rotunda Jane – extensibila
 
- dimensiuni: D90 H75 cm
- in stare extinsa - L115 B90 cm
- blat: PAL furniruit 34 mm
- structura: lemn masiv de fag, lemn stratificat
 
Masa rotunda este simbolul atmosferei placute si a armoniei in familie. De aceea trebuie sa fim atenti atunci cand ne alegem mobilierul pentru dining. Masa Jane este realizata din lemn masiv de fag si blat din PAL furniruit cu finisaj de lac. Detaliile decorative deosebesc acest model si subliniaza individualitatea puternica a mesei. Acest produs se livreaza intr-un ambalaj rezistent impreuna cu instructiuni simple de montaj.
 
Atentie!
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.                                                                                                                   
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1

Pachet 1: 94/94/15 cm, greutate 29 kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Jane 22.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Masa dining Jane /extensibila/ - Pret: 928.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 232.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us