Masa dining Venice /extensibila/ | Vellea Home

Venice

Masa dining /extensibila/ , wenge

1397 lei
Reducere: -31%
952 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Avantajul mesei extensibile de dining Venice este ca se poate folosi si in spatii mai mici.
 
Masa extensibila de dining Venice:
- dimensiuni in stare normala: L120 B80 H75 cm
- dimensiuni in stare extinsa: : L150 B80 H75 cm
- unul dintre avantajele acestei mese este ca se poate folosi si in spatii mai mici, iar la nevoie, cand aveti oaspeti, se poate extinde si folosi intr-un spatiu mai mare
- masa este realizata din fag (se usuca pana se obtine o umiditate de 8%) si din lemn masiv stratificat de fag de calitate superioara. Dupa ce se asambleaza, se baituieste cu bait italian pe baza de apa. Urmeaza inmuierea (lustruire fina), iar dupa aceea se aplica grund italian. Se inmoaie din nou manual si se finiseaza cu lac poliuretanic de calitate superioara cu 40% luciu, rezistent la umiditate si uzura, care se absoarbe in profunzimea porilor lemnului, ceea ce il face sa se mentina timp indelungat.  
 
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 2
Pachet 1: 121/80/14 cm, greutate 23,4 kg
Pachet 2: 78/13/13 cm, greutate 4,9 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Venice 35.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Masa dining Venice /extensibila/ - Pret: 952.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 238.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us