Masuta de cafea Melisa, Melisa, alb + stejar honey | Vellea Home
Melisa

Masuta de cafea , alb + stejar honey

Masuta de cafea Melisa 1
Masuta de cafea Melisa 1_thumb
332 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
L110 B60 H45 cm
Blat:
- sticla
Structura:
- metalica

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

 Rezistenta sticlei securizate estemult mai mare decatcea a sticlei obisnuite.Cu toate aceaste aveti in vedere ca blatul mesei nu este proiectat pentru sarcini statice mari, de asemeni marginile mesei trebuie protejate impotriva loviturulor cu obiecte selide. Sticla securizata este mai sigura decat cea normala, deoarece in cazul in care se sparge , se va sparge in mici cristale care este mult mai putin probabil sa produca rani.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Melisa 47.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us