Saltea Amour, cu doua fete 140/200 | Vellea Home

Amour

140/200 cu doua fete , 140/200

3949 lei
2419 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Inaltimea saltelei 23 сm (+/- 1сm)
Compozitie saltelei: 
- material textil de inalta calitate
- vata voluminoasa
-  spuma Memory Gel
- Pocket System
- margine din spuma elastica
Modelul Amour este o saltea comfortabila cu 2 fete,cu un miez realizat dintr-un pachet de arcuri de inalta tehnologie Sistem Multi Pocket.Arcurile individuale din pachetul de buzunare sunt imbracate individual in buzunare textile si independente unul de celalalt.Fiecare arc reactioneaza separat la presiunea corpului uman,mentinandu-l in pozitia corecta si fara tensiune.Sistemul de buzunare are cea mai lunga durata de viata dovedita si ofera saltelei performante perfecte ani de zile.Mișcarea arcurilor din miezul saltelei asigură o bună circulație a aerului și controlează umiditatea. În plus, această saltea este realizată cu un strat de spumă Memory Gel pe o parte. Acest lucru vă permite să alegeți intre senzația de moliciune și confort în funcție de preferințele individuale. Aspectul atractiv al saltelei se datorează materialului textil special amour cu design tematic.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Atentie! Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua in 30 de zile de la data livrarii. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 150/40/40 сm, greutate 17.4 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Amour 30.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Amour, cu doua fete 140/200 - Pret: 3949.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 730.62 lei 24 %
9 504.37 lei 24 %
12 391.58 lei 24 %
15 324.17 lei 24 %
18 279.45 lei 24 %
24 224.07 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us