Mecanism special de ridicare a saltelei | Vellea Home

Mecanism de ridicare a saltelei 850N

Pentru Kalina/ Veronica 160/200 сm , 160/200

180 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 7 zile

Mecanism de ridicare a saltelei + baza MDF 2,5 mm.

Mecanismul e destinat pentru montajul pe somiera sau pentru salteaua cu o singura fata. Cu ajutorul lui puteti foarte usor si confortabil sa folositi spatiul de sub pat pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor articole de uz casnic.
Cu ajutorul acestui mecanism, salteaua de pe pat se ridica si ramane in pozitie verticala fara a fi nevoie sa fie sustinuta. Mecanismul este un set alcatuit din doua rame metalice cu brate retractabile si amortizor pe gaz. Pentru ca puterea necesara ridicarii saltelei se stabileste in functie de greutatea acesteia, amortizoarele cu gaz au o putere diferita (N). Puteti stabili cu exactitate tipul de amortizor necesar - din tabelul alaturat.
Impreuna cu setul de ridicare este inclusa si baza din MDF, 2.5 mm, care va aduce o stabilitate suplimentara constructiei patului. Elementele de legatura necesare montajului sunt incluse in trusa de completare a produsului.

Atentie!
Pentru confortul Dumneavoastra am indicat pentru ce tipuri de paturi se poate folosi mecanismul de ridicare!
Nu incercati sa indoiti amortizorul manual!
Puteti comanda acest produs  pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Tabel pentru alegerea unui mecanism potrivit cu amortizor

Este necesar sa verificati greutatea saltelei dvs. pentru a alege mecanismul de ridicare adecvat.Greutatea fiecarei saltele este indicata in descrierea articolului corespunzator.

Tipuri de mecanisme de ridicare cu amortizoare:
Kilograme N metri
<15kg 450 N
15-20kg 750 N
21-25kg 850 N
25-35kg 1000 N
36-40kg 1200 N
41+ kg 1400 N
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Mecanism de ridicare a saltelei 850N 86.00 Lei 6.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us