Pat de lux Fiorela (fara saltea inclusa) | Vellea Home

Fiorela

Pat de lux 160/200 (fara saltea inclusa) , albastru

2129 lei
Reducere: -33%
1410 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

albastru

Livrare gratuita: 45 zile

Pat Fiorela

 

Patul nu are inclus suportul pentru saltea (nici somiera, nici un alt fel de placaj).

Patul este potrivit pentru saltea cu o fata si saltea cu doua fete, cu dimensiunea 160/200 cm.

 

Se poate utiliza mecanismul special de ridicare pentru saltea.

Daca alegeti varianta saltelei cu doua fete, trebuie sa achizitionati si o somiera cu dimensiunea corespunzatoare.

 

Dimensiuni:

- L176 B220 H34/106 cm.

Materiale:

- material finisaj – textil poliester

Tapiterie/umplutura:

-vata 200 gr/m²; materiale suplimentare de tapiterie

Structura:

- PAL, lemn masiv

 

Pentru un confort desavarsit in dormitor va recomandam paturile tapitate din catalogul nostru. Fiecare din ele va ofera o calitate extraordinara si va asigura un confort deosebit. Patul Fiorela este tapitat cu umplutura extrem de moale si elastica, ceea ce ii confera o senzatie unica de confort. Materialul textil are o suprafata moale, catifelata, placuta la atingere. Patul este potrivit pentru saltea cu o fata sau saltea cu doua fete, cu dimensiunea de 160/200 cm. Modelul permite montajul mecanismului de ridicare pentru saltea, oferindu-va in acest fel un spatiu suplimentar de depozitare. Mecanismul de ridicare este disponibil impreuna cu baza din MDF. Daca alegeti salteaua cu doua fete, trebuie sa achizitionati si o somiera cu dimensiunea corespunzatoare. Somiera completeaza confortul saltelei cu doua fete, asigurandu-i ventilarea naturala.

 

Atentie!

Pretul indicat nu include salteaua!

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26. Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete: 2

Pachet 1: 167/22/106 сm, greutate 25 кg
Pachet 2: 206/38/15 сm, greutate 32 кg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Fiorela 130.00 Lei 48.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Pat de lux Fiorela (fara saltea inclusa) - Pret: 1410.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 352.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us