Pat de piele Betina 2 pentru saltea cu doua fete 140/200 | Vellea Home

Betina 2

Pat de piele 140/200 , bej deschis

1250 lei
1036 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bej deschis
Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Patul se potriveste doar pentru saltele cu doua fete 140/200

Patul include somiera – lamele de fag.

Nu se poate utiliza mecanismul de ridicare pentru saltea.

 

Dimensiuni:

- L147 B210 H91 cm.- pentru saltea 140/200

Materiale: finisaj piele ecologica

- tapiterie: spuma, vata, material suplimentar de tapiterie

- structura:PAL, lemn masiv, legaturi de colt din metal

* structura patului este suplimentar consolidata

 

In lumea paturilor exista un etalon de confort sporit si acesta este patul tapitat. Modelul Betina 2 este un exemplu de pat cu design modern si o calitate deosebit de buna a executiei. Cadrul consolidat al patului asigura fiabilitatea si siguranta in exploatare. Pentru a va garanta linistea am intarit suplimentar colturile si am consolidat cadrul. Pielea ecologica in care este tapitat patul este un material robust si elastic cu o rezistenta ridicata la uzura si o intretinere usoara. Somiera este alcatuita din lamele individuale care se monteaza in ordinea specificata in schema de montaj. Acestea sunt realizate din lemn de fag stratificat, ce se distinge printr-o mare robustete si rezistenta la solicitari. Lamelele se fixeaza cu ajutorul unor cleme care impiedica deplasarea in timpul utilizarii.  

Patul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de manipulat, impreuna cu instructiuni simple de montaj.

 

Atentie!

Pretul specificat NU include salteaua.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta din microfibra inmuiata in solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 3

Pachet 1: 212/26/15 сm, greutate 22 кg

Pachet 2: 151/ 92/6,5 сm, greutate 27 кg

Pachet 3: 29/18,5/10,5 сm, greutate 1 кg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Betina 2 130.00 Lei 37.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Pat de piele Betina 2 pentru saltea cu doua fete 140/200 - Pret: 1250.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 312.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us