Pat dublu Sevena pentru salte cu doua fete 160/200 | Vellea Home

Sevena

Pat dublu 160/200 , grafit

1925 lei
Reducere: -26%
1410 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

grafit

Livrare gratuita: 15 zile

Patul se potriveste doar pentru saltele cu doua fete  160/200

Patul include somiera – lamele de fag.

Nu se poate utiliza mecanismul de ridicare pentru saltea.

Dimensiuni:

- L208 B166 H90 cm

Materiale finisaj :  material textil

- tapiterie: spuma, vata, material suplimentar de tapiterie

- structura: MDF, lemn masiv, legaturi de colt din metal

* structura patului este suplimentar consolidata

In lumea dormitoarelor exista un standard pentru confort ridicat si acesta este patul tapitat.Modelul Sevena este un exemplu de pat cu design modern si calitate a manoperei extrem de buna. Cadrul patului este consolidat, ofera fiabilitate si siguranta sub sarcina mare. Ca sa garantam siguranta dvs am consolidat suplimentar colturile si am consolidat cadrul.  Materialul cu care este tapitat patul este rezistent si elastic, cu durabilitate ridicata si intretinere usoara. Somiera este formata din lamele individuale, care sunt asezate in ordinea din schita de montaj.Acestea sunt realizate din lemn de fag stratificat, ce se distinge printr-o mare robustete si rezistenta la solicitari.Lamelele se fixeaza cu ajutorul unor cleme care impiedica deplasarea in timpul utilizarii.Patul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de manipulat, impreuna cu instructiuni simple de montaj.

Atentie!

Pretul specificat NU include salteaua.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta din microfibra inmuiata in solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 3

Pachet 1: 166/92/5 cm, greutate 8 kg
Pachet 2: 210/26/15 cm, greutate 27 kg
Pachet 3: 29/19/12 cm, greutate 1 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Sevena 130.00 Lei 26.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Pat dublu Sevena pentru salte cu doua fete 160/200 - Pret: 1410.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 352.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us