Patut de copii Roxi, Roxi, stejar antic | Vellea Home
Roxi

Patut de copii 60/120 , stejar antic

Patut de copii Roxi 1
Patut de copii Roxi 1_thumb
756 lei
Reducere: -30%
528 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Patut de copii Roxi
Patul este potrivit pentru saltea 60/120 cm.
Grilaj – fix
Dimensiuni:
- L124 B66 H84cm.
Structura:
- PAL melaminat, PVC cant 2mm.
- decor: stejar antic
Somiera:
MDF cu orificii pentru ventilare
Pentru confortul si siguranta copilului cel mai important lucru este siguranta mediului in care acesta creste si se dezvolta.Materialele de calitate cu acoperire buna , margini si forme sigure creaza un mediu sigur si confortabil pentru copii. Patutul pentru copii Roxi este un model creat cu grija si atentie la nevoile celor mai mici din familie. Somiera se poate monta pe 3 nivele, ceea ce va permite sa coborati sau sa ridicati nivelul saltelei, in functie de varsta si inaltimea copilului. 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Salteaua nu este inclusa in pret.
Utilizati saltea cu dimensiunea corespunzatoate, la care grosimea minima trebuie sa fie 6 cm, iar grosimea maxima - 10 cm. Lungimea si latimea saltelei trebuie sa fie in asa fel incat spatiul dintre saltea si partile laterale si fronturile sa nu fie mai mare de 30 mm.
Pentru siguranta copilului Dumneavoastra trebuie sa folositi patut si saltea cu marimi corespunzatoare.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete:2
Pachet 1: 120/69/7 cm., greutate 23 kg.
Pachet 2: 85/68/6 cm., greutate 14 kg.
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Roxi 244.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us