Perna Aloe Dream 50/70 | Vellea Home

Aloe Dream

Perna 50/70

42 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Perna Aloe Dream 50/70

Produsul este certificat OEKO TEX 100

potrivita pentru orice postura de somn

Moale si pufoasa- acoperire din microfibra, extrem de placuta la atingere

Structura umpluturii imbunatateste debitul de aer pentru evitarea acumularii de caldura si transpiratia excesiva

Rezistenta la uzura

Acoperire-100%poliester, matreial 1%% microfibra Aloe imbogatit cu extract Aloe Vera care ste platu la atingere si improspateaza pielea. capitonat cu vata poliester

Umplutura - umplutura voluminoasa de particule spuma

Dimensiuni- 50/70 cm.

Ambalaj - plic polietilena

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA pernelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului pernei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii pernei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete : 1 (50/70)
Pachet 1: 50/70/20 cm, greutate 0.7 kg
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Aloe Dream 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us