Plinta PVC | Vellea Home

Plinta antistrop

800mm , crom mat

18 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 7 zile

Plinta din PVC.
Culoare: crom mat
Material: PVC
 Se recomanda la montajul bucatariilor, pentru a feri blatul si spatele de umezeala.
Fiecare plinta in parte are o anumita feronerie.
 
 Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la  se asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Plinta antistrop 7.00 Lei 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Ultima vizualizare

Follow us