Protector pentru saltea Leoni Classic, Leoni Classic, 125/190 | Vellea Home
Leoni Classic

125/190, protector , 125/190

Protector pentru saltea Leoni Classic 1
Protector pentru saltea Leoni Classic 1_thumb
44 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 10 zile

Protector pentru saltea Leoni Clasic:
Avantaje:
* Protejeaza salteaua impotriva murdariei si uzurii. Impiedica alunecarea asternutului de pe suprafata saltelei;
* Usor de spalat si de asezat - cu elastice de prindere in cele patru colturi ale saltelei:
- Compozitie - textil /Jakard/ - 80 gr/m2
Protectorul pentru saltea asigura protejarea nu numai salteaua Dvs ci si Dvs impotriva alergeni si iritanti cum arfi praful si acarieni.

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA produsului nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii pernei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea SERVICII

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 50/50/1 сm, greutate 1 кg
Model Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leoni Classic 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us