Recliner Beluci, fotoliu + mechanism electric | Vellea Home

Beluci

fotoliu + mechanism electric , gri

3324 lei
Reducere: -28%
2390 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:
- L110 B84 H105 cm.
Material finisaj:
-  textile polyester de inalta calitate – densitate mare si intretinere usoara
Baza sezut:
-arcuri zig zag, curele tapiterie
Tapiterie/umplutura:
-arcuri pocket, spuma poliuretanica, fibre
Avantaje:
zero wall mecanism metalic incorporat cu functia de relaxare
*  tapiterie foarte confortabila
Reclinerele din seria Beluci sunt destinate unei relaxari active si totale. Ele sunt tapitate cu materiale de calitate superioara, material moale si placut la atingere ce detine o rezistenta sporita la uzura. Baza si umplutura tapiteriei sunt fabricate din materiale de calitate superioara, testate pentru rezistenta si durabilitate. Mecanismul dublu integrat asigura o coordonare ideala intre pozitia si unghiul creat de spatar cu sezutul, pentru a asigura o relaxare totala.
Pentru a actiona mecanismul de relaxare este necesar sa trageti cu atentie manerul situat in partea laterala a cotierei reclinerului.Acesta creeaza o senzatie unica de confort.
Zero wall permite ca spatele canapelei sa fie la o distanta minima de perete/zid fara a afecta functionarea normal a mecanismului. Sistemul rezistent si stabil al fotoliului garanteaza siguranta la folosirea mecanismului si asigura utilizarea fara probleme zilnica a acestuia.
 Atentie!
ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Bratele canapelelor NU SUNT destinate sederii pe ele. Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1
Pachet 1:: 113/78/68 cm., greutate 53 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Beluci 36.00 Lei 71.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Recliner Beluci, fotoliu + mechanism electric - Pret: 2390.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 448.96 lei 24 %
9 309.93 lei 24 %
12 240.62 lei 24 %
15 199.20 lei 24 %
18 171.72 lei 24 %
24 137.69 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us