Robinet 7251152 | Vellea Home

7251152

Robinet 7251152

141 lei
118 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Robinet de bucatarie de alama
Robinetul este cu mecanism de inchidere ceramic 40mm
Material:
- alama
Finisaj:
- crom
Robinetul modern de bucatarie are un maner confortabil, precum si un corp rotativ, care permite spalarea usoara a vaselor de diferite dimensiuni. Mecanismul de inchidere ceramic ofera o schimbare usoara a presiunii si temperature apei. Finisajul de efect al robinetului este neted si usor de intretinut.
Puteti comanda acest produs in orice reprezentata, pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la Vellea Home se asigura montaj contra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la Vellea Home.
Numar pachete: 1
Pachet 1: 36/19/7 cm., greutate 1 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
7251152 36.00 Lei 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us