Robinet ICF263006C | Vellea Home

ICF263006C

Robinet , nisipiu

353 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 30 zile

Robinetul este cu mecanism de inchidere ceramic 40mm

Materiale:

- Alama

Finisaj:

- acoperire ceramica

Avantaje:

- dispersor mobil

Robinetul inalt permite spalarea mai usoara a vaselor cu dimensiuni mari sau atipice. Este confortabil de utilizat si funtional completeaza chiuvetele moderne. Mecanismul ceramic de inchidere asigura schimbarea lina a presiunii si temperaturii apei. Acoperirea ceramica a robinetului este neteda si usor de intretinut.

Atentie!
 Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la  se asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la .

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 

Numar pachete: 1

Pachet 1: 39/64/7 cm, greutate 2.9 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
ICF263006C 36.00 Lei 0.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us