Robinet S 2 | Vellea Home

S 2

Robinet S 2

188 lei
Reducere: -27%
136 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Robinetele de apa va asigura temperatura optima de care aveti nevoie. In zilele noastre sunt foarte putine gospodarii care nu isi permit sa aiba apa calda in bucatarie. Acesta nu mai este un lux, ci o necesitate. Tocmai de aceea va oferim robinetele de apa - care sa va asigure temperatura optima de fiecare data, si aceasta fara nici un efort.
Mecanismul cu care sunt dotate inlesneste la maxim utilizarea lor, astfel ca nu veti mai avea nici robinete prea stranse nici robinete care picura incontinuu. Toate aceste probleme raman ca istorie, insa noi ne indreptam catre viitorul care ne asigura un confort maxim in toate aspectele.
 
Atentie: Pentru accesoriile de bucatarie achizitionate de la se asigura montaj constra cost doar daca este achizitionata si bucataria de la

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Nr. pachete: 1
Pachet 1: 36/19/7 cm., greutate 1 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
S 2 43.00 Lei 7.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us