Saltea Ametyst, cu doua fete 140/200 | Vellea Home

Ametyst

140/200, cu doua fete , 140/200

3777 lei
Reducere: -38%
2315 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Inaltimea saltelei 22 сm (+/- 2сm)

Compozitie saltelei :
- material textil de inalta calitate
- vata voluminoasa
-  spuma Soft
- spuma Memory
- 7 zone Pocket System
- margine din spuma elstica
Modelul de saltele Ametyst combină un aspect unic și un sentiment unic de confort. Acesta conține un pachet de buzunare cu 7 zone Pocket System, format din arcuri independente imbracate individual. Miezul are zone de confort, dispuse în funcție de presiunea specifică pe care o exercită diferite părți ale corpului pe suprafața saltelei. Acesta este unul dintre cele mai bune sisteme în conformitate cu ergonomia corpului uman. Modelul combină spuma Memory pe o parte a saltelei, care se modeleaza în funcție de temperatura corpului, se adaptează la poziția sa și ajută la relaxarea sa completă. Spuma elastică de pe cealaltă parte a saltelei distribuie cu precizie greutatea, asigurând poziția corectă a coloanei vertebrale.

Atentie!
Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii produsului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Atentie! Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua in 30 de zile de la data livrarii. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 150/40/40 сm, greutate 16.8 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ametyst 22.00 Lei 70.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Ametyst, cu doua fete 140/200 - Pret: 2315.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 435.41 lei 24 %
9 300.58 lei 24 %
12 233.36 lei 24 %
15 193.19 lei 24 %
18 166.54 lei 24 %
24 133.54 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us