Saltea Body Balance, cu doua fete 140/200 | Vellea Home

Body Balance

140/200, cu doua fete , 140/200

1684 lei
Reducere: -42%
973 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Salteaua are o fermitate sub medie.

Inaltime: 18 cm(+/- 1cm)

O propunere exclusiva, pe care o veti gasi doar in cataloagele firmei Vellea Home

Salteaua anatomica cu doua fete, cu spuma memorie si cu doua parti de duritate diferita.

+ Cadou perna pentru somn - pentru achizitionarea dimensiunii 82/190,90/200 sau 120/200 cm.

+ Cadou perna pentru somn – 2 buc., pentru achizitionarea dimensiunii 140/200,144/190,164/190 ,160/200 sau 180/200 cm.

Structura si compozitia saltelei Body Balance.

Material fata:

- material  hipoalergic, antistatic matlasat

Structura:

- strat spuma memorie

- strat spuma poliuretanica Body Care

-  strat spuma poliuretanica Body Care

Structura si compozitia pernei pentru somn:

Umplutura din spuma elastica, material fata din microfibra matlasata tesuta din fibre fine si membrana respirabila. Materialele sunt rezistente la spalare si uscare.

Solutia inovatoare in structura saltelei Body Balance ii confera o ergonomie extraordinara modelului, manifestata in sustinerea perfecta a intregului corp. Cu ajutorul stratului de spuma de memorie se atinge confortul maxim imediat dupa contactul cu materialul, acesta adaptandu-se formelor corpului.

Miezul saltelei Body Balance combina doua straturi diferite ca densitate de spuma poliuretanica, ceea ce ofera posibilitatea unei alegeri individuale: uneori este preferata partea mai moale, alteori partea mai tare.

Alternarea straturilor asigura atat sustinerea corpului intr-o pozitie corecta in timpul somnului cat si ventilatia naturala a miezului saltelei - pentru o mai buna igiena in timpul folosirii. Salteaua Body Balance este disponibila in forma rulata, intr-un ambalaj care o face usor de transportat.

Atentie!

Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua pana la 30 de zile dupa livrare. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1 (140/200)
Pachet 1: 140/40/40 cm, greutate 13,8 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Body Balance 22.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Body Balance, cu doua fete 140/200 - Pret: 973.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 243.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us