Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200, Body Rest, 160/200 | Vellea Home
Body Rest

160/200 cu doua fete , 160/200

Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200 1
Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200 2
Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200 3
Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200 1_thumb
Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200 2_thumb
Saltea Body Rest, cu doua fete 160/200 3_thumb
2090 lei
1880 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Saltea cu doua fete Body Rest :
Caracteristici:
-inaltime  21 сm (+/- 1сm)
- miez din spuma cu elasticitate ridicata 17 cm 
- strat suplimentar dein spuma moale pentru un confort mai mare 
- textil termoreglator ThermoSense
tratament antialergic si antiacarian al textilеlor
Fermitate: medie
Body Rest este o saltea cu doua fete, cu fermitate medie. Miezul sau este fabricat 100% din spuma foarte elastica. Este rezistenta la presiune, nu se deformeaza si garanteaza durabilitatea pe termen lung. Corpul primeste un sprijin stabil in principalele puncte de contact cu salteaua - umeri, bazin si picioare, care asigura o pozitie adecvata de somn cu coloana vertebrala dreapta. Materialul textil antialergic, termoreglator (ThermoSense) asigura caldura iarna si raceala vara.
Absoarbe umezeala si mentine temperatura corpului constanta. Fibrele sale formeaza numeroase cavitati de aer, care asigura o miscare constanta a aerului si permit pielii sa respire.In structura ei exista si un strat suplimentar de spuma mai moale care ajuta corpul sa se relaxeze si sa se odihneasca pe deplin.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Saltelele iSleep sunt disponibile in varianta rulata intr-un pachet usor de transportat. 

Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua inainte de data indicata pe pachet. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii
Numar pachete: 1 (160/200)
Pachet 1: 160/30/30 сm, greutate 21 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Body Rest 18.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us