Saltea Classic Bonnell, cu o fata 160/200 | Vellea Home

Classic Bonnell

160/200, cu o fata , 160/200

2482 lei
Reducere: -39%
1512 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Salteaua cu o singura fata are un cadru de lemn rezistent care inlocuieste necesitatea de a cumpara somiera pentru pat.
Salteaua face parte din categoria modelelor cu fermitate  sub medie.

Inaltimea saltelei: 22 cm. (+/- 1 cm.)

 Compozitie:

- material textil de inalta calitate
- vata
- spuma Soft 
- Spunbond
fetru/filt latex acupuncturat
- Bonnell System
- margine din spuma elastica 
- cadru din lemn de conifere
Modelul Classic Bonnell cu o fata este saltea confortabila  , care are un cadru de lemn rezistent care inlocuieste necesitatea de a cumpara somiera pentru pat. Classic Bonnell este o saltea cu o constructie fiabila si este potrivita pentru montarea mecanismelor de ridicare pentru paturi cu lada de depozitare. Sitemul de arcuri  Bonnell System este realizat de o tehnologie dovedita de timp, care garanteaza o buna performanta a saltelei. Aceast este cel mai folosit si comun sistem de arcuri la producerea saltelelelor.

Atentie!La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 (160/200)
Pachet 1: 160/200/22 сm, greutate  29 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Classic Bonnell 43.00 Lei 48.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Classic Bonnell, cu o fata 160/200 - Pret: 1512.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 378.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us