Saltea Danaya Fresh 160/200, cu doua fete | Vellea Home

Danaya Fresh

160/200, cu doua fete , 160/200

2968 lei
Reducere: -60%
1174 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Grosimea saltelei: 17 сm. +/-2  сm.
Compozitia saltelei:
- capitonata cu textil special
- spuma memory
- vata voluminoasa
- spuma elastica
- textil netesut
Modelul Danaya Fresh are un miez din spuma elastica cu relief profilat pe o parte. Pe cealalta parte a miezului are strat de spuma Memory pentru o moliciune ma mare si confort. Cand se incalzeste, se inmoaie si se scufunda in zonele cu presiune mai mare, invaluind  complet corpul, distribuind greutatea uniform pe suprafata. Modelul Danaya Fresh se ofera cu material textil de inalta calitate cu tratament antibacterian. 
Atentie!
Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Salteaua este disponibila in varianta rulata intr-un pachet usor de transportat
Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua inainte de data indicata pe pachet. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.  
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.  
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1
Pachet 1:
160/40/40 сm, greutate 25 кg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Danaya Fresh 30.00 Lei 41.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Danaya Fresh 160/200, cu doua fete - Pret: 1174.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 293.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us