Saltea Diona, cu o fata 90/200 | Vellea Home

Diona

90/200, cu o fata , 90/200

1896 lei
Reducere: -41%
1109 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 30 zile

Inaltimea saltelei 22 сm (+/- 1сm)
Compozitie saltelei : 
- material textil antibacterian
-capitonat cu spuma Memory
- spuma elastica
- spuma Memory
- cadru din lemn de conifere
Salteaua cu o fata Diona are un miez de spuma elastica si un strat de spuma cu memorie. Spuma cu memorie de inalta tehnologie reactioneaza la caldura corpului si ia forma lui, se adapteaza la pozitia sa si ajuta la relaxarea sa completa, distribuind in acelasi timp presiunea uniform pe suprafata saltelei. Daca puneti mana pe ea, aceasta va lasa o „amprentă” care va fi pastrata chiar si dupa ce ridicati mana. Este disponibil cu materiale textile de inalta calitate, care au tratament antibacterian, iar stratul suplimentar captusat cu spuma Memory imbunatateste senzatia de moliciune si confort. Modelul Diona cu  singura fata are un cadru incorporat din conifere, care confera rezistenta si stabilitate suplimentare saltelei.
 

Atentie!

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 90/200/22 сm, greutate 15 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Diona 43.00 Lei 44.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Diona, cu o fata 90/200 - Pret: 1109.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 277.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us