Saltea Duo Sense, cu doua fete 160/200 | Vellea Home

Duo Sense

160/200, cu doua fete , 160/200

1697 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Saltea cu doua fete Duo Sense :
Caracteristici:
- Inaltime 19 сm(+/- 1сm)
- Saltea ortopedica  cu fermitate diferita pe ambele fete 
- strat suplimentar spuma cu elasticitate ridicata 3 cm 
- miez din spuma cu fermitate mare pentru baza mai solida
- material textil cu nivel ridicat de ventilatie
Fermitate: peste medie 
Duo Sense este o saltea dura, cu doua fete. Partea mai moale a saltelei are 3 cm de spuma moale. Este potrivita pentru cei care cauta un suport ortopedic stabil intr-o pozitie de dormit pe lateral. Pe cealalta parte a saltelei, senzatia este de o baza ortopedica solida si un suport stabil al intregului corp. Partea mai tare este potrivita pentru a dormi pe spate. Miezul Duo Sense este realizat din spuma de 16 cm cu o durabilitate pe termen lung. Corpul primeste un sprijin stabil in principalele puncte de contact cu salteaua - umeri, bazin si picioare, care asigura pozitia corecta de somn cu coloana vertebrala dreapta.Materialul textil antialergic asigura un mediu de somn uscat si previne retinerea umezelii in saltea. Ventilatia ridicata permite circulatia constanta a aerului si previne retinerea prafului. Toate saltelele iSleep sunt cu doua fete si pot fi intoarse si rotite, ceea ce contribuie la o perioada mai lunga de utilizare. Saltelele cu doua fete trebuie asezate pe un suport pentru saltea cu lamele care permite circulatia libera a aerului.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Saltelele iSleep sunt disponibile in varianta rulata intr-un pachet usor de transportat. 

Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua inainte de data indicata pe pachet. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

 
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1 (160/200)
Pachet  1: 160/30/30 сm, greutate 25 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Duo Sense 22.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Duo Sense, cu doua fete 160/200 - Pret: 1697.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 424.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us