Saltea Graphite, cu doua fete 160/200 | Vellea Home

Graphite

160/200, cu doua fete , 160/200

4768 lei
Reducere: -41%
2804 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 30 zile

Inaltimea saltelei  22 сm +/-2  сm
Compozitie saltelei : 
- Textil special  Jojoba
- spuma Memory 
-  spuma Soft 
- Spunbond
- 7-zone spuma profilata  cu elasticitate excelenta
- Vata
- textil special

Modelul Graphite combina un aspect unic si un sentiment unic de confort .Mezul saltelei este realizat din spuma foarte elastica, care este profilata  unilateral cu 7 zone de confort . Pe celelalta parte a miezului exista un strat de  spuma Memory , salteaua este captusita cu spuma  Memory si creaza senzatie de mai multa moliciune. Caracteristicile diferite ale saltelei de pe ambele parti ve permit sa alegeti o senzatie de moliciune in functie de preferintele individuale. Materialul special in culoarea graphite determina aspectului distinctiv si individual. 

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Salteaua este disponibila in varianta rulata intr-un pachet usor de transportat

Atentie! Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua inainte de data indicata pe pachet. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 170/40/40 сm, greutate 18,7 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Graphite 30.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Graphite, cu doua fete 160/200 - Pret: 2804.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 523.76 lei 24 %
9 361.57 lei 24 %
12 280.71 lei 24 %
15 232.38 lei 24 %
18 200.33 lei 24 %
24 160.63 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us