Saltea King Queen bonnell , cu doua fete 160/200 | Vellea Home

King Queen bonnell

160/200, cu doua fete , 160/200

1410 lei
Reducere: -44%
782 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Inaltimea saltelei:
- 18 сm +/- 1 cm
Compozitie/structura:
- material King Queen /225 gr/m2/ -capitonat cu 200 гр. Vata polyester  si 4 cm spuma poliuretanica
- vata poliester – 900 gr.
- fetru latex 800 gr/m2
- pachet arcuri „Bonnell“ – 14 cm.
Salteaua King Queen bonnell poate fi clasificata in categoria de moliciune medie, care asigura un confort suficient pentru u somn bun. Miezul saltelei este din arcuri tip bonnell. Stratul de spuma si vata creeaza un strat anatomic , care preia formele corpului si asigura o postura confortabila pentru somn. Stratul din fetru latex izoleaza fonic arcurile si pastreaza calitatile straturilor individuale. Materialul placut la atingere creeaza un sentiment de confort si sensibilitate.Marginea saltelei este creata dintr-un material respirabil special 3D care asigura criculatia maxima a aerului.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1  (160/200)

Pachet 1: 160/200/18 сm, greutate 45 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
King Queen bonnell 22.00 Lei 96.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea King Queen bonnell , cu doua fete 160/200 - Pret: 782.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 195.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us