Saltea Leo Bebe, cu doua fete 60/120 | Vellea Home

Leo bebe + memory

60/120, cu doua fete , 60/120

233 lei
180 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 15 zile

Saltea Leo bebe cu doua fete, pentru patut de bebe
Dimensiuni: 60/120 сm

Material fata:
-bumbac jacquard matlasat

Miez:
- burete 10 cm.

 

Pentru a-i asigura copilului tot ce-i mai bun trebuie sa alegeti siguranta si confortul saltelei de bebe - Leo bebe. Salteaua e confectionata din materiale total inofensive pentru sanatatea micutilor. Materialul de deasupra este rezistent la murdarie. Materialul textil este moale si placut la atingere, sensibil cu pielea gingasa a bebelusului.

Miezul saltelei este confectionat din burete de o densitate potrivita pentru a asigura o baza stabila - recomandata pentru primii ani de crestere intensa.

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii saltelei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1 (60/120)
Pachet 1: 60/120/10 сm, greutate  3 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo bebe + memory 22.00 Lei 4.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us