Saltea Leo bebe cu spuma memory, cu doua fete 65/160, Leo bebe cu spuma memory, 65/160 | Vellea Home
Leo bebe cu spuma memory

65/160,cu doua fete , 65/160

Saltea Leo bebe cu spuma memory, cu doua fete 65/160 1
Saltea Leo bebe cu spuma memory, cu doua fete 65/160 1_thumb
518 lei
408 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Saltea Leo bebe cu spuma memory, cu doau fete 
Dimensiuni: 65/ 160 cm

Material fata:

- bumbac jacquard matlasat

Miez:

- burete 8 cm.

- strat unilateral de 2 cm spuma cu memorie

 

Pentru un confortul maxim si somnul linistit al copilului Dumneavoastra am adaugat mai multa moliciune si finete in saltele Leo bebe. Stratul suplimentar de spuma cu memorie ofera senzatia unica de invelire si dezmierdare - o modalitate unica de a linisti somnul agitat al copilului Dumneavoastra. Salteaua e confectionata din materiale total inofensive pentru sanatatea micutilor. Materialul de deasupra este rezistent la murdarie. Materialul textil este moale si placut la atingere, fin si potrivit pentru pielea sensibila a copiilor. Miezul saltelei este confectionat din burete cu densitatea potrivita, asigurandu-i o baza stabila atat de importanta in primii ani de crestere si dezvoltare intensiva a copilului.

 

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1 (65/160)
Pachet 1: 65/160/10 сm, greutate 6 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo bebe cu spuma memory 18.00 Lei 15.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us