Saltea Leo Clasic, cu o fata 114/190 | Vellea Home

Leo Classic

114/190, cu o fata , 114/190

680 lei
Reducere: -37%
424 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 15 zile

Salteaua cu o singura fata are un cadru de lemn rezistent care inlocuieste necesitatea de a cumpara somiera pentru pat.
Salteaua face parte din categoria modelelor cu fermitate  sub medie.

Inaltimea saltelei: 20 cm. (+/- 1 cm.)

 

Compozitie:

- material finisaj – jacquard de inalta calitate - 200 gr.; 45% poliester, 30% vascoza, 15% bumbac, 5% matase, cusuta cu vata poliesterica pe ambele parti

- vata 300 gr. /m²

- fetru/filt latex / reduce zgomotul arcurilor si le izoleaza /

- miez din arcuri tip Bonell, arcuri biconice de otel H 14 cm.

- structura cadrului realizata din lemn de conifere 4,5/5 cm.

 

Salteaua Leo cu o fаta este acoperita cu jacquard de inalta calitate, cusut cu vata poliesterica. Materialul este placut la atingere si rezistent la uzura. Vata confera o senzatie placuta la suprafata, echilibru si o ergonomie excelenta. Va recomandam folosirea protectiei pentru saltea care va proteja textilele si va prelungi astfel durata de utilizare a saltelei. 

Miezul saltelei Leo este confectionat din arcuri biconice de otel, acestea asigurand elasticitatea necesara bazei saltelei. Suportul adecvat al corpului este vital pentru un somn linistit si sanatos.  Spuma poliuretanica si vata creaza un strat a carui moliciune asigura anatomicitatea modelului si se adapteaza formei corpului, asigurand o pozitie corecta in timpul somnului.

Stratul de izolare fonica din latex izoleaza arcurile si pastreaza proprietatile straturilor individuale.  Cadrul din lemn masiv de conifer confera stabilitate si asigura  durabilitatea intregii structuri a saltelei. Pentru confectionarea saltelelor Leo s-au utilizat materiale rezistente si de calitate care sa permita “respiratia” si aerisirea saltelei, asigurandu-i in acest fel ventilarea naturala care este atat de necesara in pastrarea unei bune igiene si intretineri.

Atentie!

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.

Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 (114/190)

Pachet 1: 114/190/19 сm, greutate 30 кg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo Classic 43.00 Lei 48.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Leo Clasic, cu o fata 114/190 - Pret: 424.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 106.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us