Saltea Leo Multirelax, cu doua fete 160/200 | Vellea Home

Leo Multirelax

160/200, cu doua fete , 160/200

1336 lei
1004 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Inaltime 18cm (+/-1cm)

Compozitie:

- miez din spuma poliuretanica cu elasticitate ridicata T25/36- 16cm

Husa:

- material de inalta calitate, capitonat cu 7mm spuma memori

Secretul saltelei confortabile se afla in materialele de inalta calitate folosite la realizarea acesteia. Salteaua Leo Multirelax este propunerea care va imbunatati calitatea somnului Dumneavoastra.

Buretele cu elasticitate ridicata care construieste miezul creeaza baza cea mai confortabila pentru relaxarea muschilor coloanei vertebrale, si va va oferi un somn relaxant si odihna completa.

Salteaua Leo Multirelax este cu husa detasabila realizata din material de lux – material cu suprafata delicate si placuta la atingere, ceea ce sporeste senzatia unei experiente magice.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul deteriorarii materialului textil si al tapiteriei. Aceste deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. 

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1 (160/200)
Пакет 1: 160/200/18 сm, greutate 15 kg

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo Multirelax 22.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Leo Multirelax, cu doua fete 160/200 - Pret: 1336.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 334.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us