Saltea Ultra Detox Flex 140/200,cu o fata | Vellea Home

Ultra Detox Flex

140/200,cu o fata , 140/200

1119 lei
Reducere: -30%
782 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Materiale:
- captuseala cu material elastic SLEEP DETOX 100PES cu fire de carbon incorporate si umplutura  bucati taiate de spuma 800 g/m2, spunbond;
- cadru incorporat din lemn de conifere de inalta calitate;
- miez poliuretan 2542 de 8 cm
- pasla dura

Inaltime: 15 (+/-1) cm
Nivel de confort: mediu ferm spre ferm
Salteaua Ultra Detox Flex este conceputa pentru toți tradiționalistii. O combinatie excelenta de stabilitate si confort.
Miezul este realizat din spuma poliuretanica pentru un suport stabil. A fost adaugat un strat suplimentar de pasla pentru o mai buna stabilitate a saltelei.
Miezul este invelit in material textil moale la atingere, cu un model atractiv. Fibrele de carbon din tesatura au efect antistatic, anti-acarieni si antibacterian si garanteaza un mediu de dormit curat, placut si proaspat.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati  salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar de pachete: 1 (140/200)
Pachet 1: 140/200/15 cm, greutate 33 kg.

 

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ultra Detox Flex 43.00 Lei 74.00 Lei 18.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Ultra Detox Flex 140/200,cu o fata - Pret: 782.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 195.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us