Saltea Silver Care Memory, cu doua fete 90/200 | Vellea Home

Silver Care Memory

90/200, cu doua fete , 90/200

2207 lei
1370 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Inaltimea saltelei  22 сm +/-2  сm
Compozitie saltelei : 
- Textil special Silver Care
-capitonat cu spuma  Memory 
- 7-zone spuma profilata  cu elasticitate excelenta
 

Silver Care Memory este un model special creat pentru a oferi mai mult confort si ingrijire sanatoasa. Miezul este format dintr-o spuma foarte elastica profilata pe o singura fata, care ofera o senzatie de moale. Zona profilata a saltelei creeaza senzatia placuta si efect de masaj. Contribuie la o mai buna ventilatie si auto-ventilatie naturala a saltelei. Modelul Silver Care Memory este disponibil cu un material textil special cusut cu spuma Memory. Spuma cu memoriese modeleaza in functie de temperatura corpului si ia forma corpului. Materialul Textil Silver Care este conceput folosind tehnologii inovatoare si contin ioni de argint in tesatura. Are un efect puternic antibacterian si previne aparitia mirosurilor neplacute.

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Salteaua este disponibila in varianta rulata intr-un pachet usor de transportat.

Atentie! Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua in 30 de zile de la data livrarii. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 (90/200)
Pachet 1: 100/40/40 сm, greutate 10,5 кg
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Silver Care Memory 22.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Silver Care Memory, cu doua fete 90/200 - Pret: 2207.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
6 415.90 lei 24 %
9 287.11 lei 24 %
12 222.90 lei 24 %
15 184.53 lei 24 %
18 159.08 lei 24 %
24 127.55 lei 24 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us