Saltea Silver Confort, cu doua fete 140/200 | Vellea Home

Silver Comfort

140/200, cu doua fete , 140/200

1818 lei
Reducere: -42%
1049 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Grosimea saltelei 18 cm +/-2 cm

Materiale:

- material special antibacterial, cu fire de argint

- miez anatomic de la Nova Flex

Caracteristici ale materialului textil:

natural, antialergic

- asigura un mediu igienic pentru somn

- actiune antibacteriala de durata

- previne aparitia mirosurilor neplacute

- antistatic natural

- husa lavabila detasabila

Nivel de confort: foarte moale

Salteaua Silver Confort este o saltea anatomica, a carei miez din spuma foarte elastica Nova Flex asigura o duritate echilibrata si un confort deosebit pentru corp in timpul somnului. Miezul saltelei ofera cea mai buna sustinere a corpului in orice moment, pe intreaga suprafata a saltelei, oferind o senzatie incomparabila de confort.

Nova Flex este o spuma cu elasticitate mare, confectionata cu o tehnologie speciala, pentru a asigura circulatia naturala a aerului. Acest lucru asigura o igiena excelenta, confort, si un somn sanatos. Compozitia interioara confera fermitatea necesara in diferitele parti ale saltelei, mentinand coloana vertebrala in pozitie corecta in timpul somnului.

Salteaua Silver Confort este acoperita in intregime cu o husa lavabila detasabila –material antibacterial special, cu fire de argint - un antialergic natural, care garanteaza actiunea antibacteriala indelungata si nu permite aparitia mirosurilor neplacute.
 

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

Salteaua este disponibilă în varianta rulată într-un pachet convenabil pentru transport.

Asigurați-vă că deschideți și desfășurați salteaua înainte de data indicată pe pachet. Salteaua ia forma și dimensiunea dorită la 24 de ore de la despachetarea acesteia.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Numar pachete: 1 (140/200)
Pachet 1: 140/40/40 cm, greutate 16 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Silver Comfort 22.00 Lei 70.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Silver Confort, cu doua fete 140/200 - Pret: 1049.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 262.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us