Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200, Silver Favorite, 120/200 | Vellea Home
Silver Favorite

120/200, cu doua fete , 120/200

Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200 1
Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200 2
Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200 3
Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200 1_thumb
Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200 2_thumb
Saltea Silver Favorite, cu doua fete 120/200 3_thumb
1564 lei
944 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Grosimea saltelei 19 cm

Materiale:

- material special antibacterial, cu fire de argint

- miez – sistem pocket (fiecare arc e invelit intr-un buzunar propriu)

- strat dublu de spuma poliuretanica elastica

- strat de puf memory

Caracteristicile materialului textil:

- natural, antialergic

- asigura un mediu igienic pentru somn

- actiune antibacteriala de durata

- previne aparitia mirosurilor neplacute

- antistatic natural

 

Uitati de disconfort si nopti albe! Faceti cunostinta cu cea mai buna tehnologie ortopedica de somn, pentru a face alegerea corecta. Miezul saltelei Silver Favorite este Multi Poket Spring System, care presupune de doua ori mai multe puncte de sprijin in pachete de arcuri – 406 buc./m ². Baza unica a saltelei ofera cea mai buna sustinere a corpului in orice moment, pe intreaga suprafata a saltelei, oferind o senzatie incomparabila de confort. In afara de ortopedia desavarsita, saltelele din aceasta colectie asigura si o anatomie excelenta – senzatia individuala de confort. Straturile suplimentare de poliuretan precum si stratul din memory puf, formeaza un strat de suprafata elastica, ce se adapteaza formei corpului. Straturile suplimentare de spuma si sistemul ortopedic unic – pocket, garanteaza pozitia corecta a coloanei in timpul somnului si relaxarea totala a corpului, fara a-i fi impiedicate miscarile. Salteaua Silver Favorite este acoperita in intregime cu o husa din material antibacterial care contine fibre de argint - un antialergic natural, care garanteaza actiunea antibacteriala indelungata si nu permite aparitia mirosurilor neplacute.
 

Atentie!


Salteaua este disponibila in varianta rulata intr-un pachet convenabil pentru transport.

Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua inainte de data indicata pe pachet. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1 (120/200)
Pachet 1: 120/40/40 cm, greutate 24.9 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Silver Favorite 18.00 Lei 40.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us