Saltea Suncho, cu doua fete 70/140 | Vellea Home

Suncho

70/140, cu doua fete , 70/140

656 lei
Reducere: -40%
390 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 30 zile

Saltea cu doua fete Suncho 
Dimensiuni: 70/140/9 сm
Compozitie saltelei :
- textil capitonat pentru copii
- spuma elastica
Salteaua cu 2 fete pentru copii Suncho este fabricata din spuma elastica ,a carei structura respirabila permite circulatia libera a aerului si ventilatia saltelei.Are caracteristici ortopedice bune care ofera un sprijin adecvat coloanei vertebrale a copilului si asigura relaxarea completa a corpului.Salteaua Suncho are husa detasabila cu fermoar ceea ce face sa fie usor de intretinut .

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 70/140/9 сm, greutate 9.2 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Suncho 22.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us