Scaun Alvaro lux | Vellea Home

Alvaro Lux

Scaun de masa , cires inchis, sezut bej

468 lei
Reducere: -25%
348 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Dimensiuni:
- L 43 B43 H93 cm
Structura:
- lemn masiv de fag
- lemn stratificat de fag
Sezut:
- baza PAL
- umplutura : spuma poliuretanica
- textil poliester, culoarea bej 
Finisaj
- bait italian de inalta calitate
- lac poliuretanic
La confectionarea sezutului la scaunul Alvaro lux  s-a folosit o editie speciala de textile cu suprafata hidrofoba-Deili.
Lichidele nu penetreaza materialul, ci se separa in picaturi la suprafata acesteia, care ulterior se pot curata cu o laveta sau burete.

Scaunul a fost confectionat din lemn masiv si lemn stratificat de fag. Acesta este un material natural de inalta calitate, favorit in productia mobilierului, datorita rezistentei si durabilitati lemnului de fag. 

Scaunul Alvaro are un farmec de neegalat care se potriveste ideal in estetica casei modern.

Toate suprafetele sunt lacuite pentru a proteja materialul natural si pentru a-i  pastra timp indelungat calitatile. 

Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
 

Set: Numar pachete: 1

Pachet 1: 43/71/97 cm., greutate 15,2 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Alvaro Lux 8.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us