Scaun Arise II | Vellea Home

Arais

Scaun de birou , bej

745 lei
547 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Scaunul de birou Arise va fi o adevarata bijuterie in fiecare birou.
Dimensiuni generale: 63х65х122
- adancime sezut: 50 cm.
- inaltime sezut: 49-58 cm.
- inaltimea totala a scaunului: 113-122 cm.
- latimea totala a scaunului (cu cotierele incluse): 63 cm.
- tapiterie: piele ecologica
- culoare: bej
- echipat cu cotiere tapitate, amortizor pe gaz si roti
Spre deosebire de mobilarea locuintei, alegerea mobilierului pentru  birou este uneori destul de neasteptata. Extinderea unei companii sau mutarea intr-un  nou birou sunt evenimente legate de alegerea dulapurilor, birourilor si desigur a scaunelor de birou. Pentru a va asigura ca alegerea dumneavoastra este corecta, cautati modelele care sunt confortabile, functionale si destul de elegante –la fel ca aceasta propunere . Scaunul de birou Arise are spatar ergonomic si design elegant, cu cusaturi care nu sunt doar decorative, dar ofera si o pozitie corecta in timpul sederii si sprijin coloanei vertebrale, in timpul procesului de lucru. Modelul are sezutul confortabil si mecanism pe gaz care permite ajustarea inaltimii de pana la 10 cm. Scaunul este tapitat cu piele ecologica bej. Acest model va fi o adevarata bijuterie in biroul dumneavoastra.

Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Arais 65.00 Lei 26.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun Arise II - Pret: 745.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 186.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us