Scaun Boril | Vellea Home

Boril

Scaun , maro

290 lei
217 lei/buc.*
*cu Card Vellea Home

Modelul se ofera doar in set de 4 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Modelul este disponibil doar in set de 4 buc.
- dimensiuni sezut: L46 B52 H48/88 cm.
- tapiterie: piele ecologica
- culoare: maro
- picioare cromate
- grosimea sezutului - 7 cm.
- structura tubulara ф16 mm.
- cusaturi decorative pe sezut si spatar
V-ati gandit vreodata ca in casa avem obiecte de mobilier  de care avem cu adevarat nevoie si mobilier pe care il cumparam pentru a oferi stil si individualitate interiorului. Este interesant ca petrecem mai mult timp in a alege din zecile de sugestii.
Se pare ca alegerea scaunului este o dilema. Noi vom rezolva rapid aceasta dilema cu ajutorul acestui model – scaun de masa Boril. 
Confortabil, stilat, si in acelasi timp, creat pentru a fi util, scaunul Boril este decizia potrivita de alegere a mobilei care sa corespunda celor mai exigente cerinte si gusturi.
Daca il combinati cu alte modele de mobila din catalogul firmei Vellea Home, veti obtine o locuinta care se va bucura cu adevarat de interesul si admiratia prietenilor si musafirilor Dumneavoastra.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

Articol: Scaun pentru masa
Compozitie: Piele, Feronerie, Metal
Ambalaj: Carton ondulat si folie stretch polietilena
Instructiuni de utilizare: Asezati scaunul pe o suprafata dreapta. Folositi-l pentru a sta la masa sau pentru a va odihni.
Set: Nr. pachete: 1 (buc.)
Pachet 1: 52/45/87 cm., greutate 5,6 kg.
Intretinere: Suprafetele se vor sterge cu o laveta usor umezita. Nu utilizati produse sau materiale ce contin particule abrazive.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Boril 8.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us