Scaun Conrad | Vellea Home

Conrad

Scaun , cappucino

Scaun Conrad 1
Scaun Conrad 1_thumb
356 lei
Reducere: -28%
254 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 15 zile

Scaun de masa Conrad
Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Dimensiuni:
- L43 B55,5 H109 cm.
Structura:
- picioare otel cromat
- Sezut/spatar:
- material finisaj: piele ecologica
- umplutura : spuma poliuretanica
Scaunul Conrad este raspunsul la intrebarea, cum ar trebui sa arate scaunul de masa modern. Stilul sau distinctiv ofera confort si lux tangibil. Scaunul este realizat din material de inalta calitate – piele ecologica si otel.
Piele ecologica are o structura elastic si o suprafata neteda. Aceasta este rezistenta la uzura si cu o intretinere usoara. Baza din otel garanteaza stabilitate si  rezistenta la solicitari mari.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Puteti comanda acest produs in orice reprezentata, pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII
 
Numar pachete: 1
Pachet 1: 87/58/45 cm., greutate 37,100 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Conrad 29.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us