Scaun de birou Arden, Arden, negru + rosu | Vellea Home
Arden

Scaun de birou , negru + rosu

Scaun de birou Arden 1
Scaun de birou Arden 2
Scaun de birou Arden 3
Scaun de birou Arden 4
Scaun de birou Arden 1_thumb
Scaun de birou Arden 2_thumb
Scaun de birou Arden 3_thumb
Scaun de birou Arden 4_thumb
761 lei
Reducere: -36%
484 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Scaun de birou Arden
Dimensiuni:
- L60 В74 H108/115 сm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica PU
- textile 3D  - mesh
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterfly
- baza si cootiere PP
- piele ecologica elastic si rezistenta cu intretinere usoara
Arden este scaunul care va oferi biroului stil elegant si un plus de confort. Modelul este tapitat cu textil 3D si piele ecologica, oferind un confort adevarat. Sezutul si spatarul cu parti de sprijin vizibile, ofera individualitate modelului si mentin corpul intr-o pozitie corecta si confortabila. Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Cu ajutorul mecanismului veti reusi sa va odihniti si sa aveti scurte pauze relaxante.Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Arden 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Arden - Pret: 484.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 121.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us