Scaun de birou Indi | Vellea Home

Indi

Scaun de birou , negru

690 lei
518 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Scaun directorial Indi
Dimensiuni:
- L64 В63 H114/123 cm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica PU
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterfly
- cotiere tapitate
- piele ecologica elastic si rezistenta cu intretinere usoara
Scaunul de birou Indi, este tapitat cu piele ecologica, material moale si placut. Acesta mentine corpul intr-o pozitie corecta si confortabila. Acest lucru va preveni oboseala si stresul acumulate in timpul muncii.  Amortizorul pe gaz permite reglarea lina a inaltimii sezutului, in pozitia dorita de Dumneavoastra. Cu ajutorul mecanismului veti reusi sa va odihniti si sa aveti scurte pauze relaxante.Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Indi 65.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Indi - Pret: 690.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 172.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us