Scaun de birou Luciano | Vellea Home

Luciano

Scaun de birou , negru

735 lei
588 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni: L64 В74 H114/123 cm.
- material finisaj: piele ecologica; culoarea neagra
- tapiterie: burete, vata, materiale suplimentare de tapiterie
- structura: polipropilena cu vopsea pulbere
Avantaje:
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz +/- 100 mm.
- manere/cotiere tapitate
- suporturi ergonomice
- mecanism relax tip ‘fluture”
- piele ecologica elastica si rezistenta la uzura, usor de intretinut
- roti cu rotile, potrivite si pentru podele moi
 
Bucurati-va de conforul si linistea lucrului zilnic asigurate de luxosul scaun de birou, Luciano. Umplutura elastica a elementelor tapitate este confectionata din burete si vata cu densitatea si moliciunea potrivita pentru asigurarea unui confort maxim. Pielea ecologica utilizata este foarte rezistenta la uzura, placuta la atingere, cu o structura elastica ce garanteaza pastrarea ideala a aspectului exterior.
Mecanismul de relax permite coborarea sezutului intr-o pozitie confortabila pentru odihna si relax. Datorita amortizorului pe gaz puteti alege inaltimea necesara pentru Dumneavoastra, doar printr-o simpla miscare a manetei laterale. Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
 
Atentie!
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilele la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.

 

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Luciano 65.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Luciano - Pret: 735.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 183.75 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us