Scaun de birou Rudi | Vellea Home

Rudi

Scaun de birou , bej deschis

633 lei
484 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

- dimensiuni: L63 В68 H111/118 cm
- material finisaj: piele ecologica; culoare bej deschis
- tapiterie: burete, vata, materiale suplimentare de tapiterie
Avantaje:
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz +/- 80 mm.
- baza metalica cromata
- cotiere metal cromat, tapitate
- suporturi ergonomice
- mecanism relax tip “fluture”
 - piele ecologica elastica, rezistenta la uzura si cu o intretinere usoara
- roti cu rotile, potrivite si pentru podele moi
 
Individualitatea si aspectul luxos al scaunului de birou Rudi ii confera un loc intre modelele de elita din catalogul nostru. Scaunul are un aspect excelent si este un etalon modern pentru orice birou. Tapiteria de inalta calitate este confectionata din spuma poliuretanica densa si moale, acoperita cu piele ecologica cu structra elastica si placuta la atingere. Aceasta ii asigura o curatare si intretinere usoara, precum si pastrarea aspectului exterior pentru un timp indelungat, in conditiile unei utilizari zilnice. Mecanismul de relax inclus asigura lasarea spatarului in pozitia ideala pentru odihna. Cu ajutorul amortizorului pe gaz puteti alege singuri inaltimea necesara a sezutului, utilizand maneta situata lateral.
Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni de montaj incluse in pachet.
 
Atentie!
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Orice sarcina dinamica sau sedere pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Rudi 65.00 Lei 26.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Rudi - Pret: 633.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 158.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us