Scaun Eliz | Vellea Home

Eliz

Scaun , maro deschis

267 lei
233 lei/buc.*
*cu Card Vellea Home

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Inaltimea sezutului: : L44 B40 H46,5 cm.
Inaltimea spatarului : L35,5 H49 cm
Corpul scaunului este confectionat din material de inalta calitate din arbore de cauciuc – care detine o mare elasticitate si garanteaza rezistenta in timpul exploatarii zilnice.
Sezutul este confectionat din textil
Culoarea corpului: wenge
Culoarea sezutului: maro deschis
Va amintiti ca pana de curand, culorile traditionale ale mobilierului erau fag si cires? Cu siguranta fiecare din noi a vazut un asemenea mobilier. Odata cu patrunderea noilor produse in culori astra si wenge, interiorul arata deja mult mai diferit, mai stilat, mai clasic.
Un accent al interiorului sunt chiar scaunele, spre exemplu acest model – Eliz.
Picioarele scaunului sunt din lemn masiv – arbore de cauciuc, iar spatarul din textil. Avand aceste caracteristici, cu siguranta va reusi sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte de rezistenta, intretinere usoara si confort.
Se completeaza ideal cu o mare parte din mesele firmei Vellea Home, si nu are cum sa nu ramana neobservat.
 
Atentie!
Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.​
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
Articol: Scaun pentru masa
Compozitie: Panza/piele, Lemn masiv, Feronerie
Ambalaj: carton ondulat si folie stretch polietilena
Instructiuni de utilizare: Asezati pe o suprafata dreapta. Folositi-l pentru a sta la masa sau pentru odihna.
Nr. pachete:1 
Pachet 1: 93/43/26 cm., greutate 9,6 kg.
Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda. Nu utilizati materiale si produse ce contin particule abrazive.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Eliz 26.00 Lei 7.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us