Scaun Mihaelo lux 2P, Mihaelo Lux 2P, bej | Vellea Home
Mihaelo Lux 2P

Scaun de masa , bej

Scaun Mihaelo lux 2P 1
Scaun Mihaelo lux 2P 1_thumb
220 lei
165 lei/buc.*
*cu Card Vellea Home

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

bej

Livrare : 10 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Dimensiuni:
- dimensiuni: L45 B53 H46/102 cm.
- inaltimea totala a scaunului: 102 cm.
- tapiterie: piele ecologica/burete
- culoare: bej
- picioare: metalice, cromate
Scaunul Mihaelo este confectionat din materiale rezistente si de calitate: piele ecologica elastica si rezistenta la uzura si structura metalica cromata. Pentru un mai mare confort, pielea este captusita cu burete atat la sezut cat si la spatar.
Pielea ecologica si picioarele metalice cromate ale scaunului sunt materiale usor de curatat si intretinut si foarte rezistente la uzura. Silul caracteristic al modelului se datoreaza liniei eleganta a picioarelor in care spatarul urmeaza linia ergonomica optima.
Scaunele Mihaelo, elegante si confortabile sunt alegerea potrivita pentru dinigul Dumneavoastra.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
Numap pachete: 1
Pachet 1: 91/53/36 cm., greutate 21,800 kg.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Mihaelo Lux 2P 29.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us