Scaun de birou Deluxe | Vellea Home

Delux

Scaun de birou , negru

764 lei
518 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Scaunele de birou Deluxe sunt comode, stilate si excelente pentru munca prelungita la birou.
Dimensiuni:
- L67 B78 H116/126 cm
- dimensiuni spatar: L58 B75 cm
- dimensiuni sezut: L54 B51 cm
– posibilitate reglare inaltime sezut
Culoare: negru
 
Scaunele de birou nu mai sunt marca inregistrata a locului de munca, ci apar tot mai frecvent si acasa. Scaunele Deluxe sunt confortabile, stilate si excelente pentru munca la birou, iar acest lucru presupune ca vor fi alegerea perfecta pentru biroul dumneavoastra. Dar ce spuneti de camera adolescentului? Scaunele Deluxe pot juca si acest rol cu un succes de invidiat. Designul lor le permite sa fie asortate cu diverse piese de mobilier, iar acest lucru este doar unul din motivele pentru a-l prefera. Aceste scaune sunt deosebit de mobile, iar pielea ecologica permite curatarea usoara si rapida, plus senzatia de lux pe care ne-o confera.
Scaunele de birou Deluxe sunt realizate din piele sintetica de calitate superioara, ce contribuie la aspectul lor frumos. Pentru a-i asigura utilizatorului lor confortul dorit, aceste scaune sunt umplute cu spuma cu densitate mare si dispun de un mecanism de balansare. Bratele sunt realizate dintr-un plastic deosebit de robust ce garanteaza rezistenta in exploatare. Aveti nevoie de un asfel de scaun, nu-i asa?
Puteti comanda acest produs pe site sau la numarul de telefon afisat. Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii.
 
Articol: Scaun conceput pentru lucru, cu posibilitate de reglare.
Compozitie: Stofa/piele, spuma, vata; material suplimentar de tapiterie, metal, PVC;
Ambalaj: Carton ondulat si folie cu bule;
Instructiuni de utilizare: Pentru lucrul la birou. Pentru reglarea inaltimii si a inclinarii utilizati manerele de sub sezut.
Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umezita. Nu se utilizeaza produse si materiale de curatat ce contin particule abrazive.

Numar pachete: 1

Pachet 1: 76/33/65 cm., greutate 16,100 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Delux 65.00 Lei 26.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Scaun de birou Deluxe - Pret: 764.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 191.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us